Web Analytics Made Easy - Statcounter

رویداد۲۴ زنگ بیمه در مدارس کشور چند سالی است که به منظور آشنایی نسل دانش آموز با صنعت بیمه و ارتقای فرهنگ بیمه در کشور نواخته می‌شود. غلامرضا سلیمانی، رئیس کل بیمه مرکزی در مراسم نواخته شدن زنگ بیمه در یکی از مدارس تهران گفت: ما به دنبال این هستیم که بیمه همگانی را در همه خانواده‌ها، سازمان‌ها و شرکت‌ها داشته باشیم و در این راستا باید برای افزایش ضریب نفوذ بیمه فرهنگ سازی را از سنین نوجوانی و جوانی آغاز کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



اگرچه نفس درگیر کردن دانش آموزان با صنعت بیمه و آشنا کردن آن‌ها با این صنعت، خوب است، اما آیا می‌توان به افزایش ضریب نفوذ بیمه در کشور در اثر این فرهنگ سازی ظرف یک تا دو دهه آینده امیدوار بود؟

بسیاری از کارشناسان پایین بودن ضریب نفوذ بیمه در ایران را ریشه در مسائل اقتصادی می‌دانند و برخی دیگر نیز آن را به عملکرد ضعیف شرکت‌های بیمه ربط می‌دهند که نمی‌توانند محصولات جدید بیمه‌ای را متناسب با نیاز‌های جامعه ارائه کنند.

در همین رابطه علیرضا رنجبر عضو شورای فنی بیمه دانا و کارشناس رسمی دادگستری در رشته بیمه در خصوص ضریب نفوذ بیمه گفت: مطمئنا یکی از علل مهم پایین بودن ضریب نفوذ بیمه در ایران علاوه بر مشکلات اقتصادی خانواده ها، عدم فرهنگ سازی مناسب بیمه از سوی خانواده‌ها و نهاد‌های آموزشی از سنین کودکی تا بلوغ در جامعه است.

وی در ادامه با اشاره به نواخته شدن زنگ بیمه در مدارس بیان کرد: چناچه نسل امروز با فرهنگ بیمه و اهمیت دریافت پوشش‌های بیمه‌ای آشنا شوند، در آینده دسترسی به آرامش و آسایش برای خود و خانواده از طریق تحصیل بیمه قبل از وقوع خطرات گوناگون ممکن خواهد شد.

عضو شورای فنی بیمه دانا اظهار کرد: مسئله فرهنگ سازی بیمه توسط نهاد‌های آموزشی به عنوان یکی از مهمترین متولیان آموزش و پرورش کودکان و نوجوانان با همکاری بیمه مرکزی ایران بصورت جدی مورد توجه قرار گرفته است و باید کتاب‌های درسی به صورت داستان‌های زیبا در دوران ابتدایی و در دوران راهنمایی و دبیرستان تخصصی‌تر تدریس شود که اثرات آن در آینده نه چندان دور ظاهر می‌شود.
نواخته شدن زنگ بیمه در مدارس امری مثبت است

مجید تقی‌لو دیگر کارشناس صنعت بیمه هم در این رابطه به خبرنگار اقتصاد۲۴ گفت: نواخته شدن زنگ بیمه در مدارس امری مثبت است، زیرا مزایای استفاده از بیمه و خیری که به جامعه می‌رساند را اگر دانش آموزان از کودکی آموزش ببینند بسیار موثر است و ذهن آن‌ها نهادینه می‌شود مانند بیمه زندگی و همین امر باعث افزایش ضریب نفوذ بیمه در ایران می‌شود.

وی افزود: بسیاری از مشکلاتی که امروز جامعه با آن مواجه است به سال‌های گذشته برمی گردد و مردم را دچار مشکلات بسیاری کرده است. اگر مردم از قدیم به فکر بیمه خود بودند هم ضریب نفوذ بیمه در ایران افزایش پیدا می‌کرد و هم مشکلات امروزی را نداشتند.

این کارشناس صنعت بیمه بیان کرد: مردم می‌دانند که با کمترین هزینه می‌توانند بهترین محصولات بیمه‌ای را خریداری کنند که این موضوع باعث افزایش ضریب نفوذ بیمه می‌شود و برای جامعه هم امنیت و آسایشی را فراهم می‌کند و کار درست و به جایی است.

تقی لو اظهار کرد: یکی از مسائل مهم در صنعت بیمه آشنا بودن با مفاهیم بیمه‌ای است که کودکان در همان سنین کودکی با این مفاهیم آشنا شوند و در آینده هم از آن استفاده کنند.

وی افزود: در راستای تدوین کتاب‌های بیمه در مدارس گام‌هایی برداشته شده است و مطالب بیمه‌ای اندک در کتاب هاگنجانده شده است، اما کتاب جداگانه‌ای فعلا به این نام به دروس اضافه نشده است و اگر کتابی جداگانه به نام بیمه به دروس اضافه شود بسیار بهتر است. منبع: اقتصاد24 خبر های مرتبط

منبع: رویداد24

کلیدواژه: رویداد24 زنگ بیمه در مدارس زنگ بیمه صنعت بیمه رئیس کل بیمه مرکزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۶۷۴۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عوامل ساده‌ای که به بیماری قلبی ختم می‌شود

آفتاب‌‌نیوز :

در ادامه به نقل از "مدیکال دیلی" به چند مورد از عادت‌ها و عواملی خواهیم پرداخت که برای حفظ سلامت قلب و عروق می‌بایست نسبت به آن‌ها محتاط بود.

رژیم‌گرفتن یا حذف برخی درشت‌مغذی‌ها

به گفته دکتر "دانیل ادموندوویچ"، رئیس قلب‌وعروق در بیمارستان دانشگاه تمپل، مردم اغلب فکر می‌کنند که یک رژیم غذایی سالم و متعادل را دنبال می‌کنند، اما اینطور نیست. به‌عنوان مثال، او افرادی را دیده که از رژیم غذایی کم‌کلسترول پیروی و از چربی‌های سالم یعنی یک درشت‌مغذی مهم اجتناب می‌کنند. این افراد ممکن است کربوهیدرات‌های زیادی بخورند. اگرچه این نوع رژیم غذایی باعث افزایش سطح کلسترول نمی‌شود، اما تحقیقات نشان داده است که تغییر ناگهانی و شدید در عادات غذایی می‌تواند منجر به بدتر شدن عملکرد قلب شود.

انزوای اجتماعی و تنهایی

به‌گفته دکتر "ریگود تدوالکار"، متخصص قلب و عروق در مرکز بهداشت پراویدنس سنت جان در سنتا مونیکای کالیفرنیا، جدا شدن از دیگران نیز می‌تواند تأثیر عمیقی بر سلامت قلب ما داشته باشد. یک مطالعه اخیر نشان داد که زنان مسن‌تر زمانی که در انزوا زندگی می‌کنند، هشت درصد بیشتر در معرض خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی - عروقی هستند. برای افرادی که هم انزوای اجتماعی و هم تنهایی را تجربه می‌کنند، خطر ابتلا به بیماری قلبی تا ۲۷ درصد افزایش می‌یابد. انزوای اجتماعی نیز می‌تواند به افسردگی کمک کند و افسردگی می‌تواند منجر به عوامل خطر قلبی - عروقی مانند فشار خون بالا، سبک زندگی کم‌تحرک و عادات غذایی ضعیف شود.

سلامت ضعیف دندان‌ها

مشکلات دندانی مانند پوسیدگی دندان، می‌تواند خطر عفونت‌های باکتریایی در جریان خون را افزایش دهد. به‌گفته تدوالکار، انتقال باکتری‌های موجود در دهان، به خون بسیار آسان است. التهاب لثه و سلامت نامناسب دهان باعث ایجاد حالت التهابی می‌شود که می‌تواند مشکلات قلبی مانند کلسترول بالا یا پارگی پلاک را تشدید کند.

مصرف بیش از اندازه کافئین

کافئین به‌طور کلی برای قلب مفید است و تحقیقات نشان می‌دهد که نوشیدن دو فنجان قهوه در روز بیشترین فواید قلبی‌عروقی را دارد، اما مصرف بیش از اندازه قهوه می‌تواند تأثیر منفی داشته باشد؛ زیرا می‌تواند ضربان قلب را تسریع کند و باعث انقباض عروق خونی و افزایش فشار خون شود. مصرف کافئین ۳۰۰ تا ۴۰۰ میلی‌گرم بی‌خطر در نظر گرفته می‌شود و بیش از آن می‌تواند مجموعه‌ای از اثرات منفی داشته باشد.

استرس کنترل‌نشده

هنگامی که سیستم جنگ یا گریز بدن به‌طور مزمن فعال می‌شود، می‌تواند باعث التهاب در بدن و ترشح طولانی‌مدت هورمون‌های استرس مانند آدرنالین شود. به‌گفته تدوالکار، این عوامل در کنار هم می‌توانند باعث تغییرات فیزیولوژیکی در بدن از جمله افزایش فشار خون، کلسترول بالا، چاقی، مقاومت به انسولین و اختلالات ریتم الکتریکی شوند. استرس مزمن همچنین می‌تواند خطر لخته‌شدن خون را در سراسر بدن افزایش دهد.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • تاثیر داروهای استنشاقی بر درمان آسم/ آموزش؛ گامی موثر در کنترل آسم
  • عوامل ساده‌ای که به بیماری قلبی ختم می‌شود
  • عوامل موثر در بروز آرتروز زانو (فیلم)
  • محمد حسین صفار هرندی: اختلاف داخلی زمینه‌ساز نفوذ دشمن است
  • برنامه وزارت علوم برای افزایش ضریب نفوذ فناوری در صنایع سنتی
  • چرا تولید خودروسازان در فروردین ۱۴۰۳ کاهش یافت؟
  • تصویب یک طرح پژوهشی با موضوع محرک‌های توسعه تکافل در کشور در شورای پژوهشی پژوهشکده بیمه
  • جشنواره امام رضا(ع) مسیر پر افتخاری را طی کرده است/ رویدادهای موثر و جریان ساز نقش مهمی در اعتلای مفاهیم انسانی و عدالت خواهانه اهل بیت(ع) دارند
  • رسانه‌ها به مساله مطالعه ضریب بدهند
  • افزایش میزان حمایت از بیماران تالاسمی با تأسیس صندوق بیماری‌های نادر و صعب‌العلاج