Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-09@03:22:11 GMT

ضریب نفوذ بیمه در کشور ۲ و چهاردهم درصد است

تاریخ انتشار: ۴ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۸۹۰۵۷۴

ضریب نفوذ بیمه در کشور ۲ و چهاردهم درصد است

«سید محمد کریمی» روز دوشنبه در همایش افزایش ضریب نفوذ بیمه اماکن شهر و روستاهای استان مرکزی در اراک افزود: ضریب پوشش این صنعت در کشورهای پیشرفته بین ۶ و پنج دهم تا هفت درصد است.

  وی بر فرهنگ‌سازی و همکاری رسانه‌ها در ترویج صنعت بیمه تاکید کرد و اظهار داشت :  ستاد حوادث غیر مترقبه در کشور بسیار فعال بوده و بلایای طبیعی در ایران اسلامی زیاد است و بهره گیری از صنعت بیمه از جمله راهکارهای مقابله با این حوادث به شمار می رود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کریمی یادآور شد: لایحه ایجاد صندوق حوادث غیر مترقبه توسط دولت به مجلس شورای اسلامی ارایه شده که با رفع برخی ایرادات و فعال شدن این صندوق، بیمه مسکن در شهرها و روستاها تا یک کف مشخص اجباری می‌شود.

وی ادامه داد: اجباری شدن بیمه در شهرها و روستاها نقش مهمی در افزایش ضریب بیمه در کشور و مصون شدن مردم در برابر حوادث طبیعی به همراه دارد.

 دبیرکل سندیکای بیمه گران ایران خاطرنشان کرد: بخشی از حق بیمه در صندوق بلایای طبیعی  توسط دولت و بخشی توسط مردم پرداخت می‌شود.

کریمی تشویق و آگاهی مردم از مزایای بهره گیری از بیمه، ارایه خدمت مناسب، پرداخت خسارت به هنگام و ترویج فرهنگ بیمه در جامعه را از جمله مهمترین راهکارهای افزایش ضریب پوشش بیمه در کشور عنوان کرد.

استاندار مرکزی نیز در این نشست گفت: صنعت بیمه ابزار مناسبی برای افزایش آسایش و آرامش افراد جامعه و کاهش مشکلات و رنج مردم در زمان بلایای طبیعی به شمار می رود.

سید «علی آقازاده» افزود: آشنا نبودن مردم از مزایای بیمه و مشکلات اقتصادی از جمله مهمترین عوامل بی میلی مردم برای استفاده از صنعت بیمه در فعالیت‌ها است و نیاز است مزایای این صنعت  اس سوی مسئولان به افراد جامعه منتقل شود.

وی ادامه داد: مدیران صنعت بیمه استان مرکزی باید با برگزاری همایش‌ها و انجام هدفگذاری‌ها، زمینه افزایش ضریب بیمه در استان را فراهم کنند تا زمینه  افزایش ضریب نفوذ بیمه فراهم شود.

وی افزود: ترویج فرهنگ بیمه در کشور و استان مرکزی افزایش آسایش و آرامش، کاهش مشکلات در جامعه و افزایش روحیه امید را به همراه دارد.  

آقازاده یاد آور شد: استان مرکزی چهارمین استان صنعتی کشور است و نیاز است برای کاهش فاصله پرداخت ضریب خسارت با ضریب پوشش بیمه، عقد قرارداد این صنایع برای بهره مندی از بیمه با شرکت‌های استانی انجام شود.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری مرکزی نیز در این نشست گفت: یکی از کارگروه های چهارده گانه این استان کارگروه ضریب پوشش بیمه و بازتوانی در جامعه است.

«مهدی زندیه وکیلی» نفوذ بیمه ساختمان‌های مسکونی در جامعه را از برنامه‌های اولویت‌دار وزارت کشور عنوان کرد و افزود: استان مرکزی در این زمینه نسبت به متوسط کشوری از وضعیت مناسب‌تری برخوردار است و افزایش این ضریب در دستور کار مسئولان استانی قرار دارد.

وی ادامه داد: استان مرکزی در زمینه بیمه ساختمان‌های مسکونی در کشور رتبه دوازدهم را به خود اختصاص داده است.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری مرکزی گفت: بیمه برخی از ساختمان‌های این استان به دلیل استفاده آنها از تسهیلات بانکی بوده و افزایش ضریب پوشش بیمه در این بخش نیازمند تلاش بیشتر مدیران و مسئولان صندوق های بیمه ای استان دارد.

زندیه وکیلی خاطرنشان کرد: بر اساس برنامه‌ریزی های انجام شده اکنون تمامی ساختمان‌های دولتی در برابر حوادث طبیعی بیمه بوده و ساختمان بدون بیمه در استان وجود ندارد.

وی عامل انسانی، جاده و وسیله نقلیه را سه عامل مهم در تصادفات رانندگی عوان کرد و گفت: اقدامات بسیاری برای کاهش حوادث رانندگی در استان مرکزی انجام شده و نیاز است برای افزایش فرهنگ استفاده از بیمه، اعتباری توسط سازمان‌های بیمه‌ای به این بخش اختصاص یابد.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری مرکزی نیز در این نشست گفت: از ۲۳ میلیون و ۶۰۰ هزار واحد مسکونی در کشور ۲ میلیون و ۸۰۰ هزار واحد معادل ۱۲ درصد آنها تحت پوشش بیمه هستند.

«حمید غیاثی» افزود: ۴۶۶ هزار واحد مسکونی در استان مرکزی وجود دارد که ۶۶ هزار و ۲۰۰ واحد معادل ۱۵ درصد آنها تحت پوشش بیمه قرار داشته و این استان با سه درصد بیشتر از میانگین کشوری رتبه دوازدهم را به خود اختصاص داده است.

وی ادامه داد: ضریب پوشش بیمه در مسکن شهری استان مرکزی هشت و روستاها ۱۲ درصد است.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری مرکزی خاطرنشان کرد: ضریب پوشش بیمه ساختمان در کشور و استان نشان از عدم موفقیت سازمان های بیمه‌گر در این حوزه است.

غیاثی افزود: کشور ایران بر اساس موقعیت جغرافیایی ویژه جزء ۱۰ کشور حادثه‌خیز جهان و در وقوع حوادث و بالایای طبیعی جزء پنج کشور دنیا است.

وی ادامه داد: بخشی از کشور ایران به دلیل شرایط آب و هوایی گوناگون سالانه شاهد سیل و خشکسالی و بخشی از کشور به دلیل قرار گرفتن بر روی گسل ها شاهد زلزله است که بهره گیری از بیمه از جمله راهکارهای مقابله با این حوادث است.

استان مرکزی واقع در قلب ایران با یک میلیون و ۴۱۴ هزار نفر جمعیت به عنوان یکی از قطب‌های مهم صنعتی و کشاورزی کشور شهرت دارد.

برچسب‌ها بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران استان مرکزی سندیکای بیمه گران ایران

منبع: ایرنا

کلیدواژه: بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران استان مرکزی سندیکای بیمه گران ایران بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران استان مرکزی سندیکای بیمه گران ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۹۰۵۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۰ هزار بیمار خاص ایلام تحت پوشش بیمه سلامت هستند

مدیرکل بیمه سلامت ایلام گفت: ۱۰ هزار بیمار خاص در این استان تحت پوشش و مشمول حمایت‌های بیمه سلامت هستند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ایلام به نقل از روابط عمومی بیمه سلامت، نورالدین رحیمی روز چهارشنبه گفت: بودجه اختصاصی به صندوق بیماران خاص، صعب‌العلاج و نادر در سال جاری از 70 هزار میلیارد ریال به 90 هزار میلیارد ریال افزایش یافته است.

وی بیان کرد: 10 هزار بیمار خاص و صعب العلاج در استان ایلام مشمول حمایت این صندوق و اداره کل بیمه سلامت هستند.

مدیرکل بیمه سلامت استان ایلام با بیان اینکه مراجعه بیماران خاص در ایلام به مراکز درمانی 61 هزار مرتبه بوده است، یادآور شد: بیش از 530 میلیارد ریال بابت حمایت از بیماران خاص توسط بیمه سلامت پرداخت شده است.

رحیمی با بیان اینکه 107 بیماری خاص مشمول حمایت‌های این صندوق است، گفت: یکی از خدمات ارزشمند در این دولت تاسیس صندوق بیماران خاص و صعب العلاج است که در گذشته فقط چهار بیماری، تالاسمی، دیالیز، ام اس و بیماری خاص حمایت می‌شدند.

مدیرکل بیمه سلامت ایلام با اشاره به اینکه در این دولت 27 بسته خدمتی برای بیماران خاص تعریف شده است، افزود: بر این اساس وقتی بیماری به مراکز درمانی مراجعه می‌کند هزینه درمان رایگان بوده و در بحث ایجاد صندوق بیماران خاص و صعب العلاج نیز حمایت‌های 100 درصدی در رابطه با این بیماران انجام می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: بیمه سلامت به دنبال ارتقای خدمات برای افراد تحت پوشش است به طوری که در استان 450مرکز طرف قرارداد بیمه سلامت استان است.

انتهای پیام/180/

دیگر خبرها

  • بیمه محصولات زراعی در لرستان ۲۲ درصد افزایش پیدا کرد
  • ۱۰ هزار بیمار خاص ایلام تحت پوشش بیمه سلامت هستند
  • بسیاری از دستاوردهای استان مرکزی همت سپاه و بسیج حاصل شد
  • برنامه وزارت علوم برای افزایش ضریب نفوذ فناوری در صنایع سنتی
  • ۸۰ درصد بیمه شدگان سلامت همدان رایگان زیر پوشش هستند
  • بیش از۶۰ درصد جمعیت آذربایجان غربی زیر پوشش بیمه سلامت
  • بانک دی در مسیر کاهش شناوری سهم و افزایش سرمایه نقدی
  • افزایش میزان حمایت از بیماران تالاسمی با تأسیس صندوق بیماری‌های نادر و صعب‌العلاج
  • بانک دی در مسیر کاهش شناوری سهم و افزایش سرمایه نقدی 
  • قیمت طلا افزایش یافت