Web Analytics Made Easy - Statcounter

شهرام طهماسبی روز سه‌شنبه در همایش نقش و اهمیت صنعت بیمه در توسعه اقتصادی و اجتماعی، افزود: بیمه، کاراترین ابزاری است که از طرفی، مدیریت ریسک و آرامش شهروندان و از طرف دیگر، رفاه اجتماعی را  تامین می‌کند.
وی با بیان اینکه امروز به شدت با مشکل تامین منابع مواجه هستیم، اظهار داشت: بیمه باید زمینه افزایش سرمایه‌گذاری اقتصادی شود زیرا توسعه و گسترش بیمه موجب ایجاد زمینه‌ها در رونق اقتصادی شده و روند توسعه کشور نیز تسهیل می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


طهماسبی، کار اصلی بیمه‌ها را خلق ارزش برای مشتری خواند و گفت: افراد متعدد با انگیزه‌های مختلف از جمله بیمه درمان، اموال، مسئولیت و عمر به بیمه‌ها مراجعه می‌کنند که بیمه‌گران باید به صورت حرفه‌ای بتوانند نیازهای افراد را احصا کرده و تبدیل به خواسته کنند تا در نهایت منجر به صدور بیمه‌نامه شود.
رییس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان زنجان تصریح کرد: افزایش ضریب نفوذ بیمه، یکی از مسائلی است که می‌تواند آسیب‌های اجتماعی را کنترل کند.
وی افزود: افزایش ضریب نفوذ بیمه، نیازمند فرهنگ‌سازی، استانداردسازی و داشتن اصول و اخلاق حرفه‌ای است.
طهماسبی گفت: صنعت بیمه کشور در چند حوزه، مشکل دارد که باید بر روی آن‌ها تمرکز داشته باشد.
وی با بیان اینکه ریسک‌های جدی در صنعت بیمه کشور وجود دارد، افزود: ریسک در حوزه مرتبط با فروش محصولات بیمه‌ای و نحوه سرمایه‌گذاری‌ها، ریسک جریان مالی، حق بیمه دریافتی و متناسب‌سازی با خسارت‌های پرداختی، ریسک شبکه فروش و مخاطرات آن و ریسک در ارتباط با کیفیت ارائه خدمات و نگهداشت مشتری در بازار از جمله این چالش‌ها است.
رییس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان زنجان گفت: ایران، یک درصد جمعیت دنیا را دارد اما سهم ایران از کیک اقتصادی دنیا پایین است.
وی افزود: سهم ایران از تولید ناخالص ملی (GDP) دنیا ۰.۵ درصد و از تولید بیمه ۰.۲۱ درصد است که سهم پایینی بوده است.
طهماسبی اظهار داشت: ۴۵ درصد از سهم بیمه کشور در بیمه ایران (دولتی) و ۵۵ درصد در بیمه‌های غیردولتی قرار دارد که متناسب نیست.
وی با بیان اینکه شبکه فروش بیمه کشور در مجموع ۶۴ هزار نیرو دارد، خاطرنشان کرد: ۳۵ هزار نماینده عمومی بیمه، ۲۸ هزار نماینده تخصصی بیمه عمر و ۸۰۰ کارگزاری که برای توسعه و گسترش و افزایش ضریب نفوذ بیمه، کافی نیست.
طهماسبی اضافه کرد: دوسوم بیمه تولیدی کشور در هفت استان و یک‌سوم در ۲۴ استان دیگر است که به نظر می‌رسد نقایصی برای عدم تناسب وجود دارد.


 بیمه، یکی از ضلع‌های مثلث بازار سرمایه است
رییس سندیکای بیمه‌گران استان زنجان نیز گفت: بیمه در کنار بانک و بورس از ضلع‌های مثلث بازار سرمایه است که می‌تواند نقدینگی را در جامعه ایجاد کند.
احمد مظفر خرمی اظهار داشت: ضریب نفوذ بیمه در کشور ۲.۳۸ و در زنجان ۲ درصد است که این ضریب بر  اساس چشم‌انداز ۱۴۰۴ باید به هفت درصد برسد که نیازمند گسترش فعالیت‌ها و فرهنگ‌سازی است.
وی با اشاره به نقش بیمه در توسعه اقتصادی جامعه، گفت: در صنعت بیمه، قسمتی از حق بیمه با صدور بیمه‌نامه دریافت می‌شود و این به معنی آن است که بیمه، توانایی جبران خسارت را دارد اما وقتی خسارتی پرداخت نشود حق بیمه، وارد چرخه اقتصادی می‌شود.
مظفر خرمی اظهار داشت: تاثیر صنعت بیمه در کشورهای پیشرفته، ملموس بوده و حتی قوی‌تر از بانک‌ها حرکت می‌کند.
وی در خصوص نقش صنعت بیمه در توسعه اجتماعی، خاطرنشان کرد: داشتن بیمه‌نامه یعنی آسایش و وقتی خسارتی در هنگام حادثه، پرداخت می‌شود آرامش را در جامعه ایجاد می‌کند.
رییس سندیکای بیمه‌گران استان زنجان گفت: سندیکای بیمه‌گران در سال ۱۳۲۷ توسط شرکت‌های بیمه‌ای تاسیس شد تا از منافع صنعت بیمه و صنف بیمه‌گران در بازار اقتصادی حمایت کند.
وی افزود: سندیکای بیمه‌گران استان زنجان نیز از سال ۱۳۹۴ آغاز به کار کرده است.
مظفر خرمی با اشاره به تاریخچه آغاز بیمه، اظهار داشت: شروع بیمه در جهان به قرن ۱۷ میلادی برمی‌گردد و در ایران نیز برای اولین بار در سال ۱۲۷۰ در زمان قاجاریه آغاز و قانون بیمه در سال ۱۳۱۶ به تصویب رسیده است.
وی خاطرنشان کرد: تا سال ۵۷ علاوه بر بیمه ایران، ۱۳ بیمه خصوصی در کشور فعالیت داشته و ۲ بیمه خارجی نیز در ایران نمایندگی داشتند.
مظفر خرمی افزود: بیمه‌ها پس از پیروزی انقلاب اسلامی، یکپارچه شدند تا اینکه قانون بیمه در سال ۱۳۸۱ در مجلس شورای اسلامی به تصویب رسید و شرکت‌های خصوصی اجازه فعالیت گرفتند.
وی ادامه داد: اکنون ۳۲ شرکت بیمه در کشور و در مناطق آزاد فعالیت می‌کنند که ۲۲ مورد در استان زنجان شعبه داشته و چند مورد نیز نمایندگی دارند.

منبع: جماران

کلیدواژه: قیمت خودرو قیمت بنزین بودجه 99 آسیب های اجتماعی استان زنجان درمان مجلس شورای اسلامی نقدینگی قیمت خودرو قیمت بنزین بودجه 99 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۳۸۶۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری کمیسیون مشترک همکاری های اقتصادی ایران و ترکیه ماه آینده

تین نیوز

وزیر راه و شهرسازی از برگزاری کمیسیون مشترک همکاری های اقتصادی ایران و ترکیه در ماه آینده خبر داد و گفت: در این کمیسیون دو کشور توافقات خوبی خواهند داشت.

به گزارش تین نیوز به نقل از وزارت راه و شهرسازی، مهرداد بذرپاش وزیر راه و شهرسازی و رئیس کمیسیون مشترک همکاری های اقتصادی ایران و ترکیه در حاشیه دیدار با رئیس گروه دوستی پارلمانی ترکیه و ایران و هیات همراه که عصر امروز چهارشنبه ۱۹ اردیبهشت ماه در ساختمان دادمان برگزار شد، به مسائل مطرح شده در این دیدار اشاره کرد و گفت: کشور ترکیه از کشورهای مهم منطقه و دارای ارتباط خوب با ایران است و با توجه به اینکه مبنای سیاست دولت سیزدهم توسعه روابط با همسایگان قرار داده شده، عزم جدی برای تسهیل مراودات تجار کشورمان با ترکیه داریم.

به گفته بذرپاش در همین راستا ماه آینده، کمیسیون مشترک همکاری های اقتصادی ایران و ترکیه برگزار می شود که در این کمیسیون، دو کشور به توافقات خوبی خواهند رسید.

ترسیم افق تجارت ۳۰ میلیارد دلاری میان ایران و ترکیه

وزیر راه و شهرسازی در ادامه به روابط ترانزیتی گسترده ایران و ترکیه در ۴ پایانه مرزی اشاره کرد و گفت: دو کشور از طریق چهار پایانه مرزی سرو، بازرگان، رازی و کوزه رش، تبادلات تجاری گسترده دارند و با توجه به موقعیت دو کشور برای ایجاد دسترسی متقابل به بازارهای اروپا و آب های آزاد، چشم انداز تجارت ۳۰ میلیارد دلاری قابل دستیابی است.

رئیس کمیسیون مشترک همکاری های اقتصادی ایران و ترکیه با بیان اینکه برنامه مفصلی برای توسعه ترانزیت و تجارت میان دو کشور داریم، رشد ۵۸ درصدی توسعه ترانزیت ایران در سال گذشته را گواهی بر عزم جدی دولت سیزدهم در این حوزه با فراهم کردن زیرساخت ها دانست.

وی ادامه داد: در کمتر از ۵۰ روز از سال ۱۴۰۳ نیز بیش از ۵۳ درصد رشد ترانزیت نسبت به مدت مشابه سال گذشته ثبت شده که نشان می دهد مسیر ترانزیتی ایران رو به رشد است.

بذرپاش با اشاره به توافق با ترکیه برای تکمیل کریدور شرقی غربی و جنوبی شمال غربی که می تواند مسیری بسیار مطمئن برای دستیابی به بازارهای اروپا و آب های جنوب باشد، از فرصت های بی نظیر شهرستان خوی و پایانه رازی برای رشد ترانزیت خبر داد.

رییس کمیسیون مشترک همکاری های اقتصادی ایران و ترکیه تاکید کرد: محور ترانزیتی خوی قطور رازی در راستی توسعه تجارت در حال اجراست و با اجرای این محور، در نظر گرفتن تسهیلات برای تردد فعالان اقتصادی و توسعه زیرساخت ها برای جابه جایی کالاها، می توانیم در سال ۱۴۰۳ نیز رکورد تازه ای در تجارت با ترکیه به ثبت برسانیم.

وزیر راه و شهرسازی همچنین با اشاره به توافقات کریدوری و ترانزیتی ایران با کشورهای همسایه در یک سال اخیر گفت: برخی از این توافقات خبری نمی شود تا مانع سوء استفاده دشمنان شویم.

وی روابط گروه های دوستی پارلمانی را تکمیل کننده مذاکرات اقتصادی و سیاسی دو کشور دانست و گفت: افق روابط ایران و ترکیه روشن است و امیدواریم این گونه نشست ها به تداوم این روابط کمک کند.

تمایل ترکیه به رشد تجارت و افزایش تبادل گردشگر با ایران

در این دیدار «کایهان ترکمن اوغلو»، رئیس گروه دوستی پارلمانی ترکیه و ایران نیز به تمایل ترکیه برای تجارت ۳۰ میلیارد دلاری با ایران و افزایش مبادله گردشگران دو کشور از ۳ میلیون نفر به ۵ میلیون نفر در سال اشاره کرد و گفت: ایران و ترکیه سرزمین فرصت ها و بازار خوبی با توجه به مشترکات فرهنگی محسوب می شوند و امیدواریم روابط اقتصادی و تجاری دو کشور بیش از پیش رونق یابد.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • دهه «رکود، عبرت، تجربه»/رکود رکورد زد؛ رشد ۱ دهه فقط ۱درصد
  • برگزاری کمیسیون مشترک همکاری های اقتصادی ایران و ترکیه ماه آینده
  • ضرورت راه‌اندازی نظام سنجش تاثیر پژوهش/ اقتصاد تحت تاثیر پژوهش
  • جذب ۵۴۰ میلیون دلار سرمایه ارزی در استان هرمزگان
  • ادغام شرکت‌های کوچک نفتی و فولادی جهشی در اقتصاد کشور است
  • برنامه وزارت علوم برای افزایش ضریب نفوذ فناوری در صنایع سنتی
  • انتقاد آقای اقتصاد به سیاست های تعدیل اقتصادی
  • تصویب یک طرح پژوهشی با موضوع محرک‌های توسعه تکافل در کشور در شورای پژوهشی پژوهشکده بیمه
  • دهه ۹۰؛ دهه‌ی «رکود، عبرت، تجربه»
  • مالیات آری؛ اما نه ۳۰ و ۵۰ و ۷۰ درصد!