Web Analytics Made Easy - Statcounter

ضریب نفوذ بیمه یکی از مهمترین شاخص‌هایی است که برای ارزیابی عملکرد صنعت بیمه یک کشور مورد استفاده قرار می‌گیرد. ضریب نفوذ بیمه یکی از مهمترین شاخص‌هایی است که برای ارزیابی عملکرد صنعت بیمه یک کشور مورد استفاده قرار می‌گیرد. این ضریب همچنین به عنوان معیاری برای مقایسه عملکرد صنعت بیمه در بین کشور‌های مختلف به کار میرود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این شاخص از نسبت مجموع حق بیمه‌های تولیدی تقسیم بر تولید ناخالص داخلی) بر حسب قیمت جاری به دست میآید. علیرغم اهمیت بیمه در ایجاد فضای آرامش و اطمینان برای جامعه و نقش قابل توجه آن در افزایش رشد اقتصادی، متاسفانه این فعالیت بیم‌های در ایران رونق چندانی ندارد.   به دلیل اهمیت موضوع، بهبود این شاخص در برنامه‌های مختلف توسعه مد نظر قرار گرفته است. لذا، در این تحقیق، با استفاده از یک مدل اقتصاد سنجی پویا، اثرات سرمایه انسانی و رشد ارزش افزوده بخش صنعت به همراه سایر شاخص‌های اقتصاد کلان بر ضریب نفوذ بیمه ایران بررسی شده است.   این درحالی است که رشد ارزش افزوده بخش صنعت به صورت مستقیم و غیر مستقیم بر ضریب نفوذ بیمه اثرگذار است. در میان سایر متغیر‌های توضیحی، تورم و بیکاری اثر منفی و معنادار بر ضریب نفوذ بیمه دارند. در مقابل، رشد درآمد سرانه واقعی اثر مثبت و معنادار بر ضریب نفوذ بیمه داشته است. علی رغم این که ضریب نفوذ بیمه تحت تاثیر شدید شرایط اقتصاد کلان کشور است، توصیه می‌شود که گسترش حق بیمه پرداختی در زیر بخش‌های صنعت خصوصا در دو زیر بخش نفت و انرژی با توجه به تاثیر مثبت ارزش افزوده بخش صنعت بر ضریب نفوذ بیمه، مد نظر قرار گیرد.   بیشتر بخوانید: علت افزایش بیمه نامه‌های تک نفره درکشور چیست؟
امیر صفری مدیرکل نظارت بر شرکت‌های بیمه بیمه مرکزی در گفتگو با خبرنگار پول نیوز اظهار کرد: صنعت بیمه علی رقم رکود و تورمی که در کشور وجود دارد و حتی در سال بعد هم این تورم به واسطه بودجه کشور ادامه خواهد داشت با این حال رشد صنعت بیمه مثبت است.
وی افزود: در شرایطی که نرخ تورم روند کاهش در پیش بگیرد؛ ضریب نفوذ بیمه هم افزایش پیدا می‌کند و علت آن هم رشد حق بیمه‌های تولیدی در کشور است و GDP که همان مخرج کسر ضریب نفوذ بیمه است، چون رشد نمی‌کند، می‌شود پیش بینی کرد که امسال و در سال بعد شاهد افزایش ضریب نفوذ بیمه در کشور هستیم.
مدیرکل نظارت بر شرکت‌های بیمه بیمه مرکزی اظهار کرد: اتفاقاتی که در بخش اقتصاد کشور رخ داده است باعث کاهش واردات در کشور شده است. در گذشته سهم قابل توجهی از پرتفوی صنعت بیمه، سهم بیمه‌های باربری بوده است و امروزه آن سهم را از دست داده ایم. بیمه‌های زندگی هم تحت شعاع فشار‌های اقتصادی در کشور قرار دارند و از اولویت مردم خارج شده است. در شرایطی که بیمه‌های زندگی تحت فشار‌های اقتصادی قرار دارد.
صفری عنوان کرد: باید در ضریب نفوذ بیمه در بیمه‌های زندگی دیدگاه متفاوتی داشت و رشد ضریب نفوذ بیمه‌های زندگی، بیش از رشد کل ضریب نفوذ بیمه است.
وی ابراز کرد: حق بیمه‌های زندگی که امروزه بر حسب ریال و قیمت‌های جاری بیش از کل حق بیمه‌ها رشد می‌کند یعنی ضریب نفوذ بیمه‌های زندگی بیش از ضریب نفوذ بیمه‌های غیر زندگی در حال رشد است یکی از دلایل آن هم این است که تورم و رکود بر رشد بیمه‌های زندگی تاثیر گذار است وقتی تورم افزایش یابد، مردم تمایل کمتری به خرید بیمه‌های زندگی دارند و رکود در درآمد مردم تاثیر گذار است وقتی رکود افزایش می‌یابد درآمد مردم کاهش می‌یابد یعنی مردم توان پرداخت حق بیمه‌های زندگی را ندارند، اما از طرفی وقتی مردم نداشتن درآمد خود را در نظر می‌گیرند باید بیشتر نگران شوند و بیشتر به سمت و سوی خرید بیمه نامه حرکت کنند و عملا مشخص نیست که رکود به چه صورتی تاثیر گذار است.

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: بیمه مرکزی صنعت بیمه ضریب نفوذ بیمه در ایران عملکرد صنعت بیمه در سال 1400 بیمه بر ضریب نفوذ بیمه بیمه های زندگی حق بیمه صنعت بیمه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۳۰۳۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بزرگترین هنرستان جوار صنعت کشور در استان مرکزی ایجاد شده است

به گزارش خبرنگار مهر، فرزاد مخلص الائمه بعدازظهر سه‌شنبه در نشست با فعالان اقتصادی و تشکل‌های صنعت، معدن و تجارت استان مرکزی با حضور وزیر صمت اظهار کرد: نمایندگی وزارت امور خارجه در استان مرکزی در آینده‌ای نزدیک ایجاد می‌شود و جانمایی آن نیز انجام شده است.

وی افزود: هنرستان‌های جوار صنعت از سال گذشته در راستای اجرای طرح سند تحول بنیادین آموزش و پرورش و افزایش سهم آموزش فنی و حرفه‌ای مورد توجه قرار گرفته و بزرگترین هنرستان جوار صنعت کشور در استان مرکزی راه اندازی شده و هنرستان‌های دیگر نیز در حال پیگیری است.

استاندار مرکزی تاکید کرد: محصولات واحد تولیدی هپکو کیفیت دارد و معادن و بخش خصوصی به این شرکت سفارش تولید می‌دهند و نیاز است بقیه مصرف کنندگان ماشین آلات هپکو نیز از محصولات این شرکت بازدید داشته باشند و باید اذعان کرد هپکو برای نخستین بار پس از سال‌ها قرارداد صادراتی خود را با یکی از کشورهای منطقه منعقد کرده است.

مخلص الائمه تاکید کرد: در استان مرکزی آب سنگین کیلویی ۸۰۰ دلار تولید می‌شود و از طرفی نفت خام تولیدی بشکه‌ای ۸۰ دلار به فروش می‌رسد که این اقدام در استان ظرفیتی ویژه محسوب می‌شود.

استاندار مرکزی بزرگترین بحران کشور را ناترازی انرژی عنوان کرد و گفت: این ناترازی به محیط زیست لطمه زده و یکی از راهکارهای این مهم، توسعه صنعت ریلی است.

وی در خصوص واگن پارس نیز ادامه داد: شهرداری تهران و دیگر شهرهایی که در حوزه مترو نیازمندی دارند باید از ظرفیت واگن پارس مپنا در اراک استفاده کنند.

وی با اشاره به اینکه سی و دومین کنگره بین المللی انجمن مهندسان مکانیک کشور امروز در دانشگاه صنعتی اراک برگزار شد، افزود: کنسرسیوم توسعه اقتصادی امیرکبیر استان مرکزی امروز در دانشگاه صنعتی اراک رونمایی شد.

استاندار مرکزی تصریح کرد: انتظار است انجمن یا شرکت‌هایی که عضو این کنسرسیوم نیستند، به این کنسرسیوم ملحق شوند تا از تمامی ظرفیت‌ها بتوان بهره گیری کرد.

رتبه نخست مرکزی به لحاظ تنوع تولید

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان مرکزی نیز بیان کرد: مرکزی استانی است که بواسطه تنوع بالای صنعت در کشور و در دنیا شناخته شده و به لحاظ تنوع تولید رتبه نخست کشور را دارد و صنعتی صنعت ساز است.

علی جودکی افزود: استان مرکزی می‌تواند هزاران بخش اقتصادی را راهبری کند از این رو به عنوان ناوبندر کشور مطرح است.

کد خبر 6099685

دیگر خبرها

  • بدون در نظر گرفتن شاخص‌هایی دقیق انتخاب نامزد اصلح غیرممکن است
  • برنامه وزارت علوم برای افزایش ضریب نفوذ فناوری در صنایع سنتی
  • ریزش بورس ادامه دار شد؛ ریزش ۱۲ هزار واحدی شاخص
  • هشدار مقام اتحادیه اروپا به چین درباره صنعت زدایی
  • تصویب یک طرح پژوهشی با موضوع محرک‌های توسعه تکافل در کشور در شورای پژوهشی پژوهشکده بیمه
  • بزرگترین هنرستان جوار صنعت کشور در استان مرکزی ایجاد شده است
  • وزیر صنعت، معدن و تجارت به استان مرکزی سفر می‌کند
  • افزایش طول عمر با سبک زندگی سالم
  • ریزش ۲۰ هزار واحدی شاخص کل بورس
  • دهه ۹۰؛ دهه‌ی «رکود، عبرت، تجربه»