Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر انجمن تولیدکنندگان و فناوران صنعتی ساختمان، با بیان اینکه نقش صنعت بیمه در صنعت ساختمان کمرنگ است، افزود: صنعت بیمه می‌تواند در صنعت ساختمان نقشی پررنگ داشته باشد، اما با شیوه فعلی نمی‌تواند نقشی واقعی دراین صنعت داشته باشد. "جعفرقرائتی ستوده" گفت: صنعت بیمه دربخش ساختمان چندان فعال نیست و معمولا بیمه نامه‌های مسئولیت و تضمین کیفیت دراین بخش صادرمی‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی، با اشاره به بیمه نامه تضمین کیفیت کنونی که از سوی شرکت‌های بیمه‌ای صادرمی‌شود، گفت: این مدل پوشش بیمه‌ای درست نیست یعنی الگوی بیمه درکشورما بسیار متفاوت است و تنها برگه‌ای صادر می‌شود که براساس واقعیت نیست و درهنگام پرداخت خسارت هم همینگونه است.

دبیر انجمن تولیدکنندگان و فناوران صنعتی ساختمان، تصریح کرد: در کشور‌های دیگر تضمین کیفیت ساختمان ونظام مهندسی دست بیمه گران است و مهندسین زیرنظرشرکت بیمه ازساختمان بازدید می‌کنند و درمرحله بعدی بیمه نگهداری ساختمان را بررسی می‌کنند درحالیکه درایران بیمه نامه‌های این چنینی وجود ندارد و بیمه گران هم علاقه‌ای به ارائه اینگونه خدمات ندارند.

قرائتی ستوده، افزود: اگر بیمه گر خود را به عنوان یک بیمه گر واقعی پیدا کرده و اثبات کند همه افراد از آن استقبال خواهند کرد، اما درحال حاضر شرکت‌های بیمه درمرحله پرداخت خسارت، بهانه می‌آورند که درنتیجه اعتماد به صنعت بیمه پایین است.

وی، خاطرنشان کرد که بیمه تضمین کیفیت در آخرین مرحله ساخت و ساز ورود پیدا می‌کند و بیمه نامه‌ای به سازنده می‌دهد که این اشتباه است و به همین دلیل ضریب نفوذ این بیمه نامه در صنعت ساختمان پایین است.

دبیرانجمن تولیدکنندگان و فناوران صنعتی ساختمان، گفت: بعد ازبیمه نامه تضمین کیفیت درساختمان جای بیمه نامه‌های نگهداری ساختمان دراین صنعت خالی است و اگر صنعت بیمه بتواند نقش خود را به درستی ایفا کند بسیاری از مسائل درصنعت ساختمان حل خواهد شد.

قرائتی ستوده، اذعان داشت که مهندسین ساختمان و تاسیسات باید ازسمت صنعت بیمه باشند و دستورالعمل‌ها را بنویسند و حتی صنعت بیمه می‌تواند با همکاری با نظام مهندسی به نتایج درستی دراین خصوص برسد.

وی، درخصوص مقاومت‌هایی که ازناحیه سازندگان درمقابل صنعت بیمه وجود دارد، گفت: مقاومت اهالی ساخت وساز به دلیل بی‌اعتمادی به این صنعت است، زیرا تصور می‌کنند که هزینه‌ای به آن‌ها تحمیل می‌شود که نتیجه‌ای نخواهد داشت.

دبیر انجمن تولیدکنندگان و فناوران صنعتی ساختمان، افزود: عملکرد صنعت بیمه در بخش تولید درصنعت ساختمان نیز ضعیف است و به محصولی که دارای پوشش آتش سوزی بود وقتی دچار حادثه شد خسارت جدی تعلق نگرفت.

قرائتی ستوده، تعداد اعضای انجمن متبوع خود را حدود ۱۳۰ عضو که بیشتر کارخانجات و هولدینگ‌های بزرگ هستند عنوان کرد.

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: شرکت بیمه بیمه مرکزی صنعت بیمه ضریب نفوذ بیمه در ایران عملکرد صنعت بیمه در سال 1400 صنعت ساختمان تضمین کیفیت صنعت بیمه بیمه نامه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۵۳۱۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر صمت: مشکل اصلی صنعتگران تحریم نیست، تنوع نرخ ارز ام الفساد است

وزیر صنعت، معدن و تجارت با اشاره به اینکه مشکل اصلی صنعتگران تحریم نیست، گفت: تنوع نرخ ارز ام‌الفساد است.

به گزارش مهر، عباس علی آبادی بعدازظهر سه‌شنبه در نشست با فعالان اقتصادی و تشکل‌های صنعت، معدن و تجارت استان مرکزی اظهار کرد:

تولیدکنندگان باید بتوانند کالایی تولید کنند که ارزش افزوده داشته و قابلیت صادرات داشته باشد در این صورت مزیت رقابتی خواهد داشت در غیر این صورت کالا کیفیت لازم را ندارد.

وزیر صمت گفت: زمانبندی تخصیص ارز موضوع درستی است اما یک مساله ملی و وابسته به بسیاری از مؤلفه‌ها است و به وزارت متبوع مرتبط نیست.

علی آبادی بیان کرد: رویکرد محوری دولت سیزدهم، توسعه صادرات است و در این راستا هرساله آغاز و پایان سال، نمایشگاه تخصصی توانمندی‌های صادراتی برگزار می‌کند تا اهداف مورد نظر تولید کنندگان محقق شود.

وی با اشاره به موضوع مغفول ماندن اکتشاف در معادن تاکید کرد: دولت از هر تشکیلاتی که آمادگی در اختیار گرفتن پهنه اکتشاف معادن را داشته باشد حمایت می‌کند.

علی آبادی افزود: هر ماشین آلات معدنی که در کشور تولید شود باید خریداری شود و ناترازی در کیفیت مورد قبول نیست.

وزیر صمت تاکید کرد: چنانچه ماشین آلاتی در کشور قابلیت تولید نداشته باشند و یا کیفیت لازم را نداشته باشد از سوی وزارت صمت، مجوز واردات صادر می‌شود.

وزیر صمت ضمن تاکید بر اینکه مسائل باید پیش از حل شدن اولویت بندی شود، افزود: به نظر بنده به عنوان یک صنعت گر اولویت اصلی مسائل تحریم نیست و تنوع نرخ ارز ام الفساد است.

علی آبادی تاکید کرد: تمام اختیارات وزیر در چهارچوب قانون به استان‌ها تفویض اختیار می‌شود و نیازی نیست مدیران به تهران مراجعه کنند و در این راستا رعایت قانون الزامی است.

وی تصریح کرد: مسائل و مشکلات در سطح ملی منتقل و پیگیری خواهد شد و قول مساعد داده می‌شود چنانچه مسائل به صورت مکتوب ارائه شود همان مسئله به مدیران مربوطه منتقل خواهد شد.

وزیر صمت بیان کرد: به نظر می‌رسد امسال تا ۵۰ میلیارد دلار ارز تأمین خواهد شد که نسبت به سال گذشته رشد داشته است و و چنانچه کسی ثبت سفارش انجام دهد تأمین ارز انجام می‌شود.

علی آبادی اضافه کرد: امتیاز صادراتی با بانک مرکزی توافق شده به این صورت که اگر کالایی صادر شود، ارز از تولید کننده مطالبه نخواهد شد.

وزیر صمت در خصوص انرژی و برق بیان کرد: برخی صنایع در کشور به امید برق ارزان و انرژی ارزان تأسیس شده‌اند و اگر انرژی و برق ارزان نباشد تعطیل می‌شود اما دیگر انرژی ارزان وجود ندارد.

علی آبادی با اشاره به شعار انتخابی سال از سوی مقام معظم رهبری بیان کرد: طبق این فرمایش باید در کیفیت و کمیت جهش داشته باشیم که این ظرفیت نیز وجود دارد و فعالان اقتصادی باید این ظرفیت‌ها را به نمایش بگذارند.

وی افزود: تمام تأسیسات و تشکیلات وزارتخانه و رایزنان اقتصادی در خدمت فعالان اقتصادی هستند و همکاری لازم را بدون هیچ چشمداشتی انجام خواهند داد.

وزیر صمت با اشاره به اینکه مشکل اساسی اراک آلودگی هوا است، گفت: نیروگاه نیازمند فیلتراسیون است و صنایع می‌توانند برای تأمین این مهم تعامل و همکاری لازم را داشته باشند.

علی آبادی با تاکید بر اینکه ایران باید صنعتی شود افزود: کشاورزی باید به سمت کشاورزی کم آب بر، سوق داده شود و کالای اساسی باید در جهت تولید استراتژیک و تولید صنعت استفاده شوند.

وی گفت: همچنین کیفیت در صنعت مهم است و صنایع باید به سمت دانش بنیانی و ارتقای کیفی بودن حرکت کنند.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • دانشمندان ایرانی با توفیقات علمی خود، امنیت و توسعه پایدار کشور را تضمین کردند
  • بورسیه با تضمین اشتغال دانشجویان دانشگاه آزاد توسط یک شرکت همه‌فن حریف
  • صدور ۸۰ میلیون بیمه نامه
  • عملکرد مطلوب صنعت گاز در عملیات برگشت‌پذیری زیرساخت و مدیریت بحران رسانه در حمله تروریستی
  • وزیر صمت: مشکل اصلی صنعتگران تحریم نیست، تنوع نرخ ارز ام الفساد است
  • استقبال خاورمیانه از صنعت ساخت‌وساز جدید
  • سکانس‌هایی از فیلم نگهبان شب
  • ۳۰۰هزار وانت‌بار فاقد بیمه در نوبت بعدی اجرای طرح عدم تخصیص سهمیه سوخت
  • بازنگری مأموریت، چشم‌انداز و ارزش‌های شرکت بیمه سرمد/ بهشتی‌نژاد مدیرعامل بیمه سرمد: ارائۀ خدمات بیمه‌ای به‌هنگام با حفظ کیفیت مهم‌ترین رکن مأموریت بیمه سرمد خواهد بود
  • عکس‌های تکان‌دهنده از سردر یک باشگاه لیگ برتری؛ بافت فرسوده یا ساختمان باشگاه صنعت نفت آبادان؟