Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-09@00:31:26 GMT

صنعت بیمه در طرح‌های سرمایه‌گذاری مشارکت کند

تاریخ انتشار: ۱۸ تیر ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۴۴۲۸۲۲

صنعت بیمه در طرح‌های سرمایه‌گذاری مشارکت کند

ایسنا/یزد مدیر کل امور اقتصادی و دارایی استان یزد با اشاره به این که عملکرد صنعت بیمه با عملکرد اقتصادی استان همراه است، خواستار مشارکت صنعت بیمه استان در طرح‌های سرمایه‌گذاری استان شد.

«محمد دهقان منشادی» در مراسم تودیع و معارفه مدیر بیمه ایران در استان یزد، افزود: شاهد جایگاه مناسب صنعت بیمه در استان هستیم؛ یزد در سرانه حق بیمه تولیدی در کشور رتبه دوم را دارد و فرهنگ پرداخت بیمه در این استان در جایگاه مناسب قرار دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهار کرد: یکی از حوزه های مورد تاکید بخش اقتصاد استان، طرح های دانش بنیان است و هم اینک شرکت های دانش بنیان و شرکت های فناوری استان نیازمند همراهی صنعت بیمه در زمینه تامین مالی هستند.

دهقان منشادی با تاکید بر مسئولیت اجتماعی بیمه ها اظهار امیدواری کرد: شاهد گسترش این نوع خدمات بیمه در استان باشیم.

وی انتقال حساب شرکت های بیمه به داخل استان را خواستار شد و گفت: باید گردش مالی بیمه ها در بانک های استان صورت گیرد تا فعالان اقتصادی بتوانند از آن بهره مند شوند و جایگاه صنعت بیمه در بین کارآفرینان ارتقاء یابد.

این مسئول آمادگی خود را برای حمایت بیشتر از صنعت بیمه و رفع چالش ها و مشکلات فراروی این بخش در تعاملات استانی را اعلام کرد.

«عبدالصمد خدامی» معاون حقوقی و هماهنگی امور استان‌ها، شعب و نمایندگی‌های بیمه ایران  هم در این مراسم شایسته‌سالاری را اولویت انتصابات بیمه ایران اعلام کرد و گفت: ملاک انتخاب مدیران بر اساس ارزیابی‌ها، توجه نظر ذینفعان و عملکرد گذشته فرد است.

وی افزود: شرکت بیمه ایران مدیرانی میدانی را انتخاب خواهد کرد؛ کسانی که با مشکلات اشنا باشند و آن را به جد حل کنند و بتواند با تک تک ذینفعان ارتباط قوی برقرار کنند.

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی اداره کل اقتصادی و دارایی استان،«حسنعلی طالعی» مدیر کل سابق بیمه ایران در استان یزد نیز در این نشست گزارشی از عملکرد و فعالیت های دوره مدیریتی خود را ارائه کرد و گفت: بیمه ایران در استان طی سالهای گذشته توانست به جایگاه مناسبی دست یابد و هم اینک یزد در زمینه سرانه بیمه تجاری در کشور جایگاه دوم را داراست.
وی افزود: سعی کردیم شان  منزلت بیمه گزاران را رعایت کنیم و در سختی ها، مشکلات و حوادث در کنار آنها باشیم و خدمات بیمه ای خود را به نحو مطلوب ارائه دهیم.

«زین العابدین عقیلی‌فر» مدیر کل جدید بیمه ایران در استان یزد هم با بیان اینکه یزد یکی از پنج استان صنعتی کشور است گفت: ملاک توسعه یافتگی در تمام دنیا صنعت بیمه است و گسترش و توسعه این صنعت از اولویت کاری در دوره جدید است.

وی شناسایی بازار های جدید بیمه در استان را از اولویت های کاری خود بیان کرد و گفت: در این زمینه از ظرفیت های نمایندگان بیمه استفاده خواهد شد.

یاداور می شود؛ در این مراسم از تلاش‌های «حسنعلی طالعی» قدردانی و «زین العابدین عقیلی فر» به عنوان مدیر کل جدید بیمه ایران در استان یزد معرفی شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی بیمه ایران سرمايه گذاري صنعت بیمه بیمه ایران در استان یزد صنعت بیمه مدیر کل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۴۲۸۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راهکاری برای تشویق و انگیزه سرمایه‌گذاران تدوین شود

نماینده مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس با بیان اینکه حوزه صنعت و معدن اولویت نخست استان مرکزی است، گفت: باید راهکاری برای تشویق و انگیزه سرمایه‌گذاران تدوین شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، علی‌اکبر کریمی شامگاه گذشته در نشست با فعالان اقتصادی و تشکل‌های صنعت، معدن و تجارت استان مرکزی اظهار داشت: استان مرکزی پیشانی صنعت کشور است، اولویت نخست مدیریت استان و مردم، حوزه صنعت و معدن است، گره‌ها و مشکلات استان زیاد است و نیاز است با حمایت و همکاری وزارت صمت این مشکلات کاهش پیدا کند. 

وی افزود: رؤسای بانک مرکزی همیشه اعلام می‌کنند که مشکلات ارزی وجود ندارد اما تراز تجاری ما سال گذشته با احتساب فروش نفت و برق و سایر اجزا نشان می‌دهد بیش از 20 میلیارد دلار مازاد ارزی وجود داشته است، اگر فروش نفت و برق و غیره لحاظ نشود 16.8 میلیارد دلار تراز تجاری ما منفی بوده است.

رئیس مجمع نمایندگان استان مرکزی عنوان کرد: سال گذشته روند صادرات نیز کاهشی بوده است و صادرات از 49.9 دلار به کاهش پیدا کرده است، کل صادرات به لحاظ وزنی نسبت به سال 1401 به میزان 10 درصد رشد داشته است، اما از نظر ارزش 17 درصد کاهش داشته است و این نشان می‌دهد کیفیت صادرات نیز کاهش داشته است.

کریمی بیان کرد: چرا باید سیاست‌هایی در خصوص نرخ ارز، تأمین و‌تخصیص ارز و بحث تعهد ارزی برای صادرات را ادامه دهیم؟ تعهد ارزی در زمان جنگ برای شرایط اضطراری لحاظ شده بود تا فضای ارزی کشور مدیریت شود، اما این روند در کشور همچنان ادامه داد، اما تا چه زمانی باید صادرکنندگان اجبار شوند تا ارز خود را به قیمت دستوری و زیر قیمت بازار به دولت ارائه دهد؟ این امر سبب شد بسیاری از صادرکنندگان واقعی از صحنه صادرات کنار بروند و عرصه صادرات جولانگاه افرادی شود که با کارت بازرگانی اجاره‌ای یک‌بار مصرف کار کنند. 

وی خاطرنشان کرد: برای ادامه مسیر باید راهکاری ارائه شود تا برای صادرکنندگان انگیزه ایجاد شود، به طور مثال سال 96 نیز 500 دلار صادرات فرش داشتیم در حالی‌که در دو سال اخیر صادرات فرش به 40 یا 50 دلار رسیده است و این نشان از این دارد یک سری از کالاها شرایطی دارند که با قاعده کلی بازار تعهد ارزی سازگار نیست. 

استان مرکزی به لحاظ تنوع تولید رتبه نخست را دارد

علی جودکی نیز در این نشست اظهار داشت: استان مرکزی به واسطه صنعت در کشور شناخته شده است به طوری که تمامی حلقه‌های زنجیره تولید در استان مرکزی وجود دارد. 

وی افزود: استان مرکزی یکی از استان‌های با ظرفیت بالای کشور است به طوری که این استان به لحاظ تنوع تولید رتبه نخست را دارد و استانی است که صنعتِ صنعت‌ساز است و می‌تواند هزاران بخش اقتصادی را راهبری کند به طوری که از استان مرکزی به عنوان ناوبندر کشور یاد می‌شود.

مدیرکل صنعت معدن و تجارت استان مرکزی عنوان کرد: تخصیص ارز، تأمین نقدینگی، تأمین مواد اولیه و بورس کالا چهار اولویت صنایع استان مرکزی است که باید مورد توجه قرار گیرد.

انتهای پیام/711/

دیگر خبرها

  • آدرس ریل نقدینگی در صنعت ریلی
  • لایحه‌ مالیاتی دولت برای سرمایه‌گذاری بیشتر در تولید
  • هیچ محدودیتی برای سرمایه‌گذاری در صنعت نفت وجود ندارد
  • جایگاه نخست گیلان در تولید خاویار در کشور
  • راهکاری برای تشویق و انگیزه سرمایه‌گذاران تدوین شود
  • تصویب یک طرح پژوهشی با موضوع محرک‌های توسعه تکافل در کشور در شورای پژوهشی پژوهشکده بیمه
  • چگونه می‌توان زنجیره ارزش پتروشیمی را توسعه داد؟
  • دانشگاه آزاد حلقه گمشده جدایی جامعه و دانشگاه را یافته است/ تشریح جایگاه طرح صدرا میان دانشجویان
  • مشارکت بین‌نهادی، پیش‌نیاز مشارکت مردمی
  • سرمایه‌گذاری ۹۷۹ میلیارد تومانی‌ در صنعت برق خراسان جنوبی